11 Nisan 2012 Çarşamba

bu fırsat kaçmaz 2

geçenlerde mudo'da %20 indirime giren bir odun vardı ve blogum aracılığıyla sizlere paylaşmıştım; bu fırsat kaçmaz 1

bu sefer sizler için %30 indirimli bir odun buldum ve hemen paylaşarak bir amme hizmetinde bulunayım dedim. haberi olan vardır olmayan vardır. hazır bu kadar indirime girmişken kaçırmayın derim. kredi kartına taksit de yapıyorlar.

3 yorum:

negatif dedi ki...

dünyanın en aptal insanını seçecekleri bir yarışma düzenleseler yarışmacıların önüne bunu koyup ne yapacaklarını sorabilirler. alıp yakarım diyen elenir mesela. ya da alıp üzerine otururum diyend e elenir. yüzde 30 indirimle alırım diyen birinci olur.

bunu alacak olan insan muhtemelen hayatında hiç odun görmemiştir, bu galiba uzaydan falan geliyor deyip alır bunu o paraya. başka türlüsüne ihtimal vermiyorum. olur da aaa bu çok dekoratifmiş şekerimciler alırsa bunu o zaman insanlığa hakaret sayarım. inşallah öyle biriyle karşılaşmam. yoksa yapamadım bu düzende deyip alır başımı giderim.

yavuz boşuna dememiş:
http://www.youtube.com/watch?v=bM25AQMh3oM

şu saatte gerdin yine beni. alacağın olsun.

alter ego dedi ki...

negatifcim niye gerildin yahu üzüldüm şimdi öyle deyince.

ihtimal vermemen sanıyorum ki aklının ve mantığının tezahür edememesinden :) şimdi bu şey muhtemeldir ki o bahsettiğin; "aaa bu çok dekoratifmiş şekercimler" için üretilmiş bir şey. yani bu bir tür insanlığa hakaret. ben de insanlığa hakaret sayıyorum ve zaten bu yüzden bunu paylaşıyorum.

öyle birisiyle karşılaşsak o kadar büyük bir tesiri olur mu üzerimizde bilmiyorum ama kesinlikle insanlık şuurumuzu bir an için yitiririz. yani bizim gibilerin elinde insan olmaktan başka bir şey yok. bununla varız başka pek bir şey değil şu hayat bizim için. bu tür insanlığa hakaretleri görünce de ancak insanlığımızdan utanırız. yavuz çetin de utandı gitti ama bizi o kadar utandırmasınlar. biz yavuz gibi insanlığımızla kalıp bununla var olup bununla övünebiliriz. bu dünyada bizim gibi insanlar da var, insan olma gayesiyle yaşayanlar da var. bi yavuz yaşayamadı diye o kadar yalnız değiliz yahu. yavuz da yalnız değil, aramızda olmasa bile.

negatif dedi ki...

gerildim çünkü düşmanlık beslemeye başlayacağım. bunu kendime yakıştıramıyorum. bir de küfür edecektim, edemediğim için de gerildim.

neyse, geçti gitti :)